jag har vunnit

Japp idag kollade jag posten och jag hade fått ett stort kuvert, trodde det va från dafgård men det var det inte
när jag öppnade kuvertet så stod det grattis...
Det var fårn Jane Hellen Mood och jag har vunnit en necessär med lite olika produkter i.
jag får 1 hårfärg, 1 blondering och en pak vårdande och glansgivande inpackningar...
de tyckte jag va jätte kul.. men de som va lite mindre kul är att jag bestämmde för några månader sedan att jag itne skulle färga håret nån mer gång eller inte iallafall på länge men nu verkar de som om att jag får väl färga de iallafall =D   lite kul ändå måste jag säga..
paketet med alla grejerna kommer om några dagar...

inte så aktiv..

alla ni som vill veta va som händer så ska ni nog kolla min bilddagbok i stället.
http://pernillalilla.bilddagboken.se.

vänta ännu längre

ja då va det måndag igen.. helgen har varit bra.. min kompis har blivit mamma hon fick sig en liten pojk i fredags vart så himla glad så att jag nästan började gråta själv... *skrattar*

sen så har ju även EM möbler ring och sagt att puffen som jag beställt har blivit försenad så den kommer kanske inte förän tidigast v 47 alltså de är över 2 månader sedan jag beställde den, men men de är väl bara att vänta.. :-(    men borde sjöön få de billigare nu när man haft sånt tålamod..

för första gången hon ringde då va de tyget jag beställt på den slut och sen de andra tyget jag valde va också slut så nånting borde dom göra på priset..

i veckan händer det inte så mycket. tvättar idag, i morgon jobba, onsdag jobba, torsdag tänkte jag åka å tränns på korpen om inget annat kommer emellan, fredag tänkte jag dra med någon till falköping..

nej nu ska jag gå å äta frukost..

puss å kram


RSS 2.0