samman fattning

japp nu har de gått några dagar.... så man får väl göra en snabb genom gång  :P

började dagen med att åka ut till köpstaden, tänkte jag skulle vara där när dom öppnade 10,00 men fel... nej nu öppnade dom 11 så de va bara att åka tillbaka till skara köpa lite frukost och sen bege mig dit ut igen och äta frukost utomhus i solen... så skönt va de..
sen vart klockan 11 och de va bara å bege sig in för Sportlagret hade utförsäljning på ALLT eftersom dom skulle stänga och de va sista dagen..
så dom sålde skor ta 2 betala för 1 så jag hittade nike skor som annars kostade 1100:- som jag gav 199:- för plus att jag tog ett par lika dana..  så för 199:- fick jag 2 par nike skor som kostade typ 100:- st... fatta vilket klipp.. de fanns allt från nike, puma, adidas ja alla märken...  så jag kände mig nöjd med fyndet.. betalar gärna 200:- som annars skulle gå på 2200:-.. så där sparade jag 2000:-  :)

ja alla hjärtans dag va en fin dag..
underbart väder å fick en del gjort.. vi bestämde att vi inte skulle laga mat så jag bokade ett bord i Skövde på en fin restaurang som är jätte mysig.. och de vart tre rätters.
förrätt: kyckling file med jordnötssås på salladsbädd
huvudrätt: där va de lite annorlunda för där fick man själv gå och plocka vad man ville ha och äta.. och de fanns alla olika kött allt från lamm, nöt, kyckling, musslor, räkor m.m och sen väljer du själv kryddor sen går du till kocken också lagar han iordning de åt dig mitt framför dig.. de va verkligen häftigt.. och jätte gott...
Dessert: ja då vart de friterad banan och glass.. verkligen jätte gott..

Just de ja fick även ett halsband under dagen jätte fint... 
Sen så fick man en liten alla hjärtansdag pressent av dom de va ett litet knyte med gelehjärtan.. de va gulligt tyckte jag..
så dit kommer man nog åka igen.. och de va så bra priser 157:- för tre rätters plus att du då får ta huvudrätt hur många gånger du vill..

i fredags så tvättade jag hela dagen.. hade inte tvättat på över 3 veckor och som tur e har man mycket kläder så de har inte varit nån kris på varken underkläder eller vanliga.. men de gick bra. sen fick de hänga kvar i tvättstugan till lördag morgon så allt torkade..
    Begav mig även ut på en promenad i solen, de va kallt men skönt ändå..

sen i lördags vart de jobb jobb jobb och sen bestämde vi oss för att äta pizza och jag vet inte hur länge sdean de va jag gjorde det.. så vi beställde på Rocko och jag säger de... beställ aldrig mat där ifrån.... jag tog en kebebpizza med sallad på och gurka å tomat, när vi kom hem och öppnade kartongen då ser jag att dom har lagt på gammal sallad.. den va brun och så där gegig som den blir när de verkligen är gammal....  så jävla dåligt!!!!!!!!!!!!

ja och melodifestivalen vad säger man om den... tycker de va så DÅLIGT!!!!!!!!! blir bara sämre och sämre för varje år.. tycker de va bättre då de va en final sen klart.. som igår va ju typ alla katastrof... men men, de blir väl kanske bättre...

kollade sen på några filmer, sen runt 23,35 ringer mobilen och bror min, reine och jenny ville ha skjuts till Olins men sen skulle dom till Lidköping i stället så färden  blev till lidköping direkt.. och jag blev fast för dom vill ha mig kvar så jag va ute hela natten.. utan smink, oborstat hår samt en sleten marabo t shirt,, skrattar... kände mig jätte fräsh...
sen begav de sig hemåt runt 2 mot SG för dom va hungriga å där tod de sin tid så de va skänt å krypa ner i sängen vid halv fyra på morgonen :)

så idag har jag inget gjort, har hälsat på jockes mormor de är allt..
ska strax ställa mig å laga fiskgratäng.. SÅ GOTT!!!!!!!!!!!!!
så ha de bra...
puss å kram
imorgon är de P vakt igen som gäller :D


RSS 2.0