gillar inte döden

image64


ja ibland funderar man på varför man lever idag 13,00 så lämnade min faster jorde livet och de känns så jäkla jobbigt, men efter en tid med canser så va detta det bästa nu lider hon inte..
vet inte va man ska göra de va min bror som ringde och berättade de och de kändes konstigt de med för det är alltid mamma som ringer med dom dåliga nyheterna men hon jobbade så hon viste inget..
Kändes jobbigt å va hemma så jag åkte till mitt x som va hemma och de känns så bra för man kan alltid prata med honom och gråta om jag vill de eftersom vi har gått igenom så myckte och jag vet han gillade min faster med så han vart också ledsen..
men kl 17,00 så åkte vi till Hospis Gabriell och tog ett sista farväl..
Nästan alla henns bröder va där, och allt kändes så overkligt att stå där se henne ligga på sin säng alldeles stel och inget säga..
man sitter och väntar på att hon ska röra sig, man stirrar på magen för att se om den rör sig men de gör den inte och man vill inte riktigt förstå det..
Det känns bra nu efteråt att jag å min bror va där förra fredagen och hälsade på och då va hon hur pigg som helst och jätte glad, vi pysslade och allt möjligt och sen dagen efter så vart hon jätte dålig igen...
men idag så fick hon somna in. hoppas hon har de bättre nu och inte har ont...
kommer sakna henne så, hon va som min mamma2 vi delade allt, hon vet all sanning om mig och mina rymningar till sthlm när jag va mindre och vi delade alla sexberättelser, hon vet allt om mitt sexliv och jag om hennes vi hade de så himla kul ihop..
kommer alltid att tänka på dig min älskade nonne.. villa i frid så ses vi på andra sidan..
puss din Pellegilla.. <3<3

RSS 2.0